Fransk
Universitetet i Bergen

Å studere fransk gir mer enn bare språket: det er en inngang til en kultur og en historie som har påvirket styresett og tankegods i hele verden.Se mer informasjon

På Åpen dag får du et innblikk i hvordan studiehverdagen på fransk er. Du får en smakebit på hva studiet går ut på, du får møte studenter og ansatte og du kan stille alle spørsmålene du måtte ha.

Program

  • Du møter nåværende og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen. Her vil du blant annet få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter.
  • Tegneserier har en spesiell evne til å fengsle lesere i alle aldre. Men hvorfor er det slik? Vi skal forsøke å finne svar på dette ved å se nærmere på tegneseriemediets spesielle måte å fortelle historier på, med eksempler fra ulike albumer og grafiske romaner.

Om studiet

Studiet av fransk språk, kultur og litteratur hører nøye saman. Gode språkkunnskapar trengs for å skjønne de litterære tekstene som har en sentral plass i studiet. Du studerer grammatikk, praktisk språkbruk og oversetting, og arbeider med ulike teksttyper som sier noe om franskspråklig kultur og historie. 

Bachelorprogram i fransk


Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Deg som er nysgjerrig på andre kulturer, samfunn og språk.

Sted: UiB/Sydneshaugen skole


Fagretninger:
Språk, kultur og interkulturelle studier

Påmeldingsperioden er avsluttet
Mandag 21. januar kl. 13:00 - 15:00

Om studiet

  • Omfang: 3 år 
  • 180 studiepoeng 
  • Søknadsfrist 15. april 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 16 000 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider