Italiensk
Universitetet i Bergen

Italiensk blir snakket av rundt 60 millioner mennesker og er bærer av en rik kultur som gjennom lang tid har påvirket Europa og resten av verden.Se mer informasjon

På Åpen dag får du et innblikk i hvordan studiehverdagen på italiensk er. Du får en smakebit på hva studiet går ut på, du får møte studenter og ansatte og du kan stille alle spørsmålene du måtte ha.

Program

  • Du møter nåværende og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen. Her vil du blant annet få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter.
  • Bli med på et italiensk språkkurs! Ønsker du å kunne diskutere italiensk politikk, lese italiensk litteratur, snakke om italienske vin- og mattradisjoner? På åpen dag lærer du de første viktige tipsene for å føre en samtale på italiensk.

Om studiet

Når du studerer italiensk, får du solide ferdigheter i det italienske språket og en grundig kulturhistorisk ballast gjennom studiet av eldre og nyere litteratur. Du får innsyn i hvordan viktige hendelser har preget landet politisk og kulturelt, og kunnskap om hvordan arven fra den italienske renessansen har satt sitt preg på den europeiske kulturen. Du blir kjent med et rikt utvalg tekster fra ny og eldre litteratur, og du vil kunne lese og tolke verk av Machiavelli og Dante på originalspråket.

Bachelorprogram i italiensk

 


Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Deg som er nysgjerrig på andre kulturer, samfunn og språk.

Sted: UiB/Sydneshaugen skole


Fagretninger:
Språk, kultur og interkulturelle studier

Påmeldingsperioden er avsluttet
Mandag 21. januar kl. 09:30 - 11.30
Mandag 21. januar kl. 13:00 - 15:00

Om studiet

  • Omfang: 3 år 
  • 180 studiepoeng 
  • Søknadsfrist 15. april 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 16 000 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider