Kulturvitenskap
Universitetet i Bergen

Kulturvitskap er studiet av hverdagskultur og hvordan mennesker skaper mening i tilværelsen.Se mer informasjon

På Åpen dag får du et innblikk i hvordan studiehverdagen på kulturvitenskap er. Du får en smakebit på hva studiet går ut på, du får møte studenter og ansatte og du kan stille alle spørsmålene du måtte ha.

Program

  • Du møter nåværende og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen. Her vil du blant annet få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter.
  • Hva innebærer det å studere kulturvitenskap, og hvilke muligheter kan en kulturvitenskapelig utdanning gi deg? Kulturvitere studerer ulike uttrykk for hverdagskultur; migrasjon, seksualitet, kriser, tradisjoner, eventyr - for å nevne noe. Både fortiden og nåtiden er sentral for en kulturviter.

Om fagområdet

Hva innebærer det å studere kulturvitenskap, og hvilke muligheter kan en kulturvitenskapelig utdanning gi deg? Kulturvitere studerer ulike uttrykk for hverdagskultur; migrasjon, seksualitet, kriser, tradisjoner, eventyr - for å nevne noe. Både fortiden og nåtiden er sentral for en kulturviter.

Bachelorprogram i kulturvitenskap


Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Deg som er interessert i både nåtid og fortid, kulturhistorie og hverdagsliv.

Sted: UiB/Sydneshaugen skole


Fagretninger:
Språk, kultur og interkulturelle studier

Påmeldingsperioden er avsluttet
Mandag 21. januar kl. 13:00 - 15:00

Om studiet

  • Omfang: 3 år 
  • 180 studiepoeng 
  • Søknadsfrist 15. april 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 16 000 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider