Mat og helse i grunnskolelærerutdanningen
Høgskulen på Vestlandet

På dette arrangementet får du en smakebit på livet som mat- og helsestudent i grunnskolelærerutdanning (GLU).



Se mer informasjon

Du får delta i stasjonsarbeid, treffe lærere, og kan få svar på hvordan det egentlig er å studere mat- og helse i GLU. Grunnskolelærerutdanningen er delt i 1.–7. trinn og 5.–10. trinn. I begge utdanningene kan du velge å studere mat og helse.

Program

  • Stasjonsarbeid på undervisningskjøkkenet – tema mat og måltider.
  • Lærere forteller om studiet og jobben som lærer.

Om studiet  

Mat og helse er et valgfag du kan velge på grunnskolelærerutdanningen i Bergen. I faget lærer du hvordan planlegge, gjennomføre og evaluere mat- og helseundervisning i skoleverket.

Du velger fag det første studieåret. Andre fag du kan velge mellom er:  

  • Engelsk 
  • Musikk 
  • Naturfag 
  • Kristendom, religion, livssyn og etikk 
  • Kroppsøving 
  • Kunst og håndverk 
  • Samfunnsfag

Grunnskolelærerutdanning 1.-7. trinn

Grunnskolelærerutdanning 5.-10. trinn


Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Deg som er opptatt av barn, unge og kosthold

Sted: Inndalsveien 28


Fagretninger:
Lærer, barnehagelærer, pedagogikk

Meld deg på:

Mandag 21. januar kl. 10:30 - 11:30
14 plasser igjen
Mandag 21. januar kl. 14:00 - 15:00
18 plasser igjen

Om GLU mat og helse

  • Studiested: Bergen 
  • Omfang: 5 år 
  • 300 studiepoeng 
  • Heltid 
  • Søknadsfrist 15. April 

Opptakskrav 

Generell studiekompetanse

  • minst 35 skolepoeng 
  • gjennomsnittskarakter 4 eller bedre i matematikk (224 timer), eller bestått matematikk på høyere nivå 
  • gjennomsnittskarakter 3 eller bedre i norsk (393 timer, hovedmål, sidemål og muntlig) 

Høgskulen på Vestlandet

Vi er ein av dei største høgskulane i landet, med om lag 16 000 studentar fordelt på våre fem campusar i Førde, Sogndal, Bergen, Stord og Haugesund.

Les mer om oss på våre websider