Spansk
Universitetet i Bergen

Studerer du spansk språk og latinamerikastudium får du kunnskap om mange ulike sider av språket og samfunnene på et kontrastfylt og fargerikt kontinent.Se mer informasjon

På Åpen dag får innblikk i hvordan studiehverdagen på spansk språk og latinamerikastudium er. Du får en smakebit på hva studiet går ut på, du får møte studenter og ansatte og du kan stille alle spørsmålene du måtte ha.

Program

  • Du møter nåværende og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen. Her vil du blant annet få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter.
  • Bli bedre kjent med den spanskspråklige verden gjennom quiz og oppgaver som gir deg innblikk i kultur, mat, sport, litteratur, geografi, musikk og mye mer på Åpen dag. Vinnerlaget får premie, men alle får mer kunnskap om en spennende og kompleks kultur på et fargerikt kontinent.

Om studiet

Studiet gir deg en kompetanse i spansk i Latin-Amerika. På språkdelen lærer du om språkets struktur, dialektforskjeller og forholdet mellom språk, kultur og samfunn. Tekstutvalget i litteraturdelen representerer rike litterære tradisjoner og forfattare fra mange land. I kulturkunnskap leter vi etter opphavet til dagens store problemstillinger i fortiden, og kaster lys på både historiske prosesser og nåtiden.

Bacheloerprogram i spansk språk og latinamerikastudium


Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Deg som er nysgjerrig på andre kulturer, samfunn og språk.

Sted: UiB/Sydneshaugen skole


Fagretninger:
Språk, kultur og interkulturelle studier

Påmeldingsperioden er avsluttet
Mandag 21. januar kl. 09:30 - 11.30
Mandag 21. januar kl. 13:00 - 15:00

Om studiet

  • Omfang: 3 år 
  • 180 studiepoeng 
  • Søknadsfrist 15. april 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 16 000 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider