Tysk
Universitetet i Bergen

De tysktalende landene spiller en sentral rolle i det moderne Europa, og Tyskland er vår nest største handelspartner. Ferdigheter i tysk er derfor svært viktig for en liten nasjon som Norge.Se mer informasjon

På Åpen dag får innblikk i hvordan studiehverdagen på engelsk er. Du får en smakebit på hva studiet går ut på, du får møte studenter og ansatte og du kan stille alle spørsmålene du måtte ha.

Program

  • Du møter nåværende og tidligere studenter som snakker om studiehverdagen. Her vil du blant annet få høre om overgangen fra skole til universitet, studentmiljø, utveksling og jobbmuligheter.
  • Er du tyskekspert? Du får være med på en konkurranse med temaet "Tyskland og det tyske språket". Det blir premie til vinnerne.

Om studiet

De tysktalende landene spiller en sentral rolle i det moderne Europa, og Tyskland er vår nest største handelspartner. Ferdigheter i tysk er derfor svært viktig for en liten nasjon som Norge. Studiet gir deg god kjennskap til tysk språk, tyskspråklig litteratur og kultur

Bachelorprogram i tysk


Logg inn for å lagre favoritter

Passer for:
Deg som er nysgjerrig på andre kulturer, samfunn og språk.

Sted: UiB/Sydneshaugen skole


Fagretninger:
Språk, kultur og interkulturelle studier

Påmeldingsperioden er avsluttet
Mandag 21. januar kl. 09:30 - 11.30
Mandag 21. januar kl. 13:00 - 15:00

Om studiet

  • Omfang: 3 år 
  • 180 studiepoeng 
  • Søknadsfrist 15. april 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen har over 16 000 studenter. Vi har en attraktiv beliggenhet med store deler av campus midt i hjertet av Bergen.

Les mer om oss på våre websider